Nagelstudio

 

wij hebben weer ruimte voor nieuwe klanten.

 

Al 20 jaar werken wij alleen met de beste hand en nagelproducten. Ons aanbod in kleuren Gel en acryl is enorm.Zit uw kleur er niet bij geen probleem, wij mengen hem ter plekke. Dus bent u op zoek naar een mooie french tip voor door de week, een prachtige nailart voor een feest, een verstevigingslaagje over uw natuurlijke nagel of een verwenbehandeling voor uw handen, aarzel niet en maak een afspraak bij nagelstudio schagen.

De behandeling van een nieuwe set of op vullen duurt maximaal een uur.

2017 Aanbieding !!!

Nieuwe set kunstnagels naturel of french inclusief glittertopje.

€ 37,50

Wij bieden tevens uitstekende arrangementen voor nagelbijters!

 

Huisregels Nagelstudio Schagen:

Het is bij ons niet toegestaan te eten of drinken in de salon.

Het is bij ons niet toegestaan te telefoneren indien u belangrijke gesprekken verwacht geeft u dit dan aan voor aanvang van de behandeling.

Ook het mee brengen van kinderen is bij ons niet toegestaan voor hun en onze veiligheid.

De minimum leeftijd voor het plaatsen van kunstnagels is bij ons 16jaar.

tips & onderhoud van de kunstnagels

  • Water droogt de nagels uit. Uw nagels en nagelriemen behouden het mooiste resultaat indien u ze dagelijks in smeert met nagelriemolie. Gebruik ook dagelijks een goede handcrème om uw handen mooi en verzorgd te houden.
  • Als u gaat schoonmaken kunt u het beste huishoudhandschoenen dragen. Deze beschermen de nagels tegen de verschillende schoonmaakmiddelen en andere middelen. Uw kunstnagels zijn echt niet bestand tegen deze middelen. Hou vooral ontkalkers/ontvetters in de gaten!
  • Gebruik op de kunstnagels nooit nagelverharder, hierdoor kunnen uw nagels gaan splijten.
  • Als u uw kunstnagels wilt verwijderen, laat dit dan professioneel doen. U kunt beter niet zelf gaan knippen, peuteren, trekken of bijten want dan beschadigd u uw natuurlijke nagel.
  • Mocht u uw kunstnagels te lang vinden dan kunt u ze altijd even een stukje korter vijlen.Niet knippen anders breekt de acryl of gel!
  • U kunt uw kunstnagels het beste tussen de 3 a 4 weken laten opvullen. De natuurlijke nagel groeit  gewoon door, waardoor er bij de acryl of gel een  uitgroei ontstaat. Als u dit laat opvullen en de nagels laat bijwerken, zien uw nagels er weer als nieuw uit.
  • Laat gebroken of gescheurde nagels zo snel mogelijk repareren. Op deze manier zal uw natuurlijke nagel het minst te lijden hebben.

 

 Betaling uitsluitend contant pinnen niet mogelijk!!

   Het annuleren van afspraken dient minimaal 24 uur voor aanvang gedaan te worden. Bij het niet nakomen of niet tijdig annuleren van afspraken zal de gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht.

 

nagelstudio-schagen.nl

Nijverheidsstraat 3

1741 EL Schagen

Tel:06 832 666 88

www.nagelstudioschagen.nl

 

Nagelstudio schagen,opleiding nagelstyliste,groothandel nagelproducten,professionails

Noord Holland

 

Nagelstudio Anna Paulowna

Nieuweweg 2e

1761 EH Anna Paulowna

Tel:0683266688

www.nagelstudio-annapaulowna.com